8 Eylül 2024 Pazar
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Erciş Belediyesi, kilit parke taş ve kaldırım onarım çalışmalarına devam ediyor

YerelVan 9005
Yayınlama: 14 Temmuz 2024 Pazar 14:32 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Erciş Haberleri

Erciş Belediyesi ilçe genelinde kilit parke taşı ile kaplanmış sokaklarda bozulan ve deforme olan bölgelerin bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Erciş Belediyesi, kilit parke taş ve kaldırım onarım çalışmalarına devam ediyor

Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belirlediği plan ve program kapsamında, ilçe merkezi ve kırsal ayırımı yapmaksızın ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde kaldırım yenileme ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.


"TALEPLERE HIZLICA CEVAP OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"


İlçe genelinde onarım ihtiyacı duyulan bölgelerde yurttaşların taleplerini değerlendirmeye aldıklarını belirten Erciş Belediyesi Eşbaşkanları Güler Temel ve Baran Bilici çalışmalara ilişkin yapmış oldukları açıklamada; ”Kullanıma bağlı olarak zamanla bozulan yol ve kaldırımları ekiplerimiz hızlı bir şekilde tamir ediyor. Kilit parke taşı bozulan yol ve kaldırımlar yenileri ile değiştiriliyor. Belediye olarak halkımızdan gelen taleplere hızılıca cevap olmak için aralıksız olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz dediler.

Kısa bir süre içerisinde bozuk olan yollarda asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden eşbaşkanlar İlçede ulaşımı rahatlatmak ve halkımızın yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatlarını kısa bir süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız dediler.

İlk Yorumu Sen Yaz
code