Van ili İpekyolu Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda ünvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alımı yapacağını duyurdu.

İPEKYOLU BELEDİYESİ MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
İpekyolu Belediyesi, KPSS P3 puan türünde en az 70 puan şartıyla erkek veya kadın olmak üzere 1 Şehir Plancısı alımı yapacak. Adayların lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin şehir ve bölge planlama bölümünden mezun olması ve en az (B) sınıfı sürücü belgesi olması sahibi olmak şartları aranıyor.

Adayların, başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları ve başvuru esnasında istenilen diğer belgeler ile birlikte 26/03/ 2024-28/03/2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.00-17.00 arasında) İpekyolu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir.